Psykoterapeut MPF & Certificeret Stresscoach

Virksomheds stresscoach

Forebyg stress hos jeres medarbejdere, det er en god investering! I kan bruge mig som jeres virksomheds stresscoach.

Jeg tilbyder professionel stresscoaching til private virksomheder og offentlige institutioner.

Jeg har mange års erfaring i stressforløb, og har stor erfaring med både forebyggelse af stress , fastholdelse  i job samt stresshåndtering, også under sygemelding og tilbagevenden til arbejdspladsen. Jeg ved jeg kan gøre en forskel, og jeg kan hjælpe jer og jeres medarbejdere.

Stress er efterhånden et vilkår i vores hverdag, og det kan være svært at skulle balancere mellem høje krav og egne og andres forventninger. Grænsen mellem stress og trivsel kan være hårfin, og der skal ikke meget til før vi kan ende i stress. Stress er en tilstand mange kan blive hængende i, hvis ikke vi får den rigtige hjælp, da det er svært og ofte ikke muligt, selv at genfinde en bedre balance i hverdagen.

At være fanget i stress kan opleves både smertefuldt og dybt frustrerende, men med det rigtige fokus og redskaber, kan stress faktisk vendes til positiv personlig udvikling, som for nogle bliver livsændrende.

Stress koster medarbejdere

Det er derfor vigtigt at vi taler om stress, og gør noget ved det i tide.  Stress koster medarbejdere og evt. sygemeldinger, nedsat funktionsevne hos den enkelte og ud i virksomheden og på arbejdspladsen.  Arbejdsmiljøet og forholdet til kunder og samarbejdspartnere påvirkes negativt.

Det kan altså betale sig, at investere i stressforebyggelse og stresshåndtering af jeres medarbejdere.

At skabe en konstruktiv dialog omkring stress, at forebygge, spotte og håndtere stress er en absolut relevant og nødvendig ledelsesmæssig opgave, da stress og manglende trivsel i den grad kan påvirke arbejdsindsats og arbejdsmiljø.

”When you can´t change the direction of the wind – adjust your sails”.

H. Jackson Brown Jr.

Så har i et ønske om…

At fastholde medarbejdere.

At reducere fejl og optimere performance.

At øge effektivitet og motivation.

At forbedre kunders og samarbejdspartneres tilfredshed.

At værne om et godt psykisk arbejdsmijø.

At reducere sygefravær og undgå stresssygemeldinger.

…Kan professionel stresscoaching være det første skridt til positive forandringer og udvikling ind i jeres virksomhed og på jeres arbejdsplads.

Er dette interessant og aktuelt hos jer, er I meget velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvad I præcis har brug for og jeres muligheder med mig som virksomheds stresscoach.

Jeg tilbyder individuelle stressforløb med medarbejdere eller ledelse, foredrag og Workshop.

Virksomheds Stresscoach

Psykoterapeut MPF og Certificeret Stresscoach

Bettina Münster Graahede

Min praksis ligger i hjertet af Midtjylland, tæt på Herning. Jeg har de sidste 10 år arbejdet intensivt med stresscoaching og selvudvikling og har i den forbindelse været i forløb med ganske mange mennesker og virksomheder.

Jeg arbejder professionelt, engageret og autentisk og vægter faglighed højt.

Sammen skaber vi et trygt og tillidsfuldt fundament for din videre udvikling.

kontakt

KONTAKT MIG

Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag