Psykoterapeut MPF & Certificeret Stresscoach

Priser og info

Samtalerne foregår hjemme hos mig i min praksis i Gjellerup ved Herning.
(Det kan undtagelsesvis også foregå via Skype eller telefon).

Se mere mere om priser og info her på siden

Mennesker er forskellige med forskellige behov….

Finder du ikke lige det helt rigtige til dig, er du stadig velkommen til at booke en tid, så finder vi sammen ud af hvad du har brug for. Uanset hvad du vælger, vil jeg altid møde dig hvor du er og derfor vil alle forløb være individuelle. 

Stresscoaching

Stresscoaching

Priser og info

Pr. samtale – 850,- kr. incl. moms

Alle sessioner varer en time og antallet varierer efter behov.

Stresscoaching hos en certificeret stresscoach er det bedste valg, da jeg er uddannet indenfor en af de bedste behandlingsmetoder der findes.

Jeg har praktiseret stresscoaching igennem mange år og jeg ved jeg kan hjælpe dig!

Du får ny indsigt i din stress og metoder til afstressning. Du bliver mere bevidst om egne værdier, kompetencer og prioriteringer. Du får mulighed for en hverdag i bedre balance med øget livsglæde.

Lifecoaching

Lifecoaching

Priser og info

Pr. samtale – 850,- kr. incl. moms

Et forløb med Lifecoaching kan variere efter behov, det afhænger af hvad du ønsker at arbejde med. Alle sessioner varer en time og antallet af sessioner varierer også, alt efter hvor store forandringer du ønsker. 

Drømmer du om at gå nye veje i dit liv, og har du brug for hjælp til at finde ud af, hvor du skal hen og hvordan, kan lifecoaching være noget for dig.

Når du er i balance med dig selv og dit liv, fungerer alting meget bedre. Før du kan skabe forandringer i dit liv, er det afgørende at vide, hvad du konkret vil forandre og forbedre.

I Lifecoaching hjælper jeg dig med, at få styrken og modet til, at skabe det liv du virkelig ønsker dig.

Individuel terapi

Individuel Terapi

Priser og info

Pr. samtale a 60 minutters varighed – 850,- kr.

 Alle sessioner varer en time.

I et forløb vil du få hjælp til at få klarhed over nogle af de udfordringer du står overfor, og gennem samtalerne få den indsigt du har brug for, til at skabe forandring og vækst.  Psykoterapi kan lindre symptomer og skabe større bevidsthed og forståelse af egne reaktionsmønstre og måder at være sammen med andre på. Det bringer os i stand til at handle mere hensigtsmæssigt i vores liv, opnå større følelsesmæssig stabilitet og dybere glæde og accept af dig selv, dine relationer og i din tilværelse.

Jeg vil altid bestræbe mig på at møde dig helt individuelt, og et samtaleforløb vil kunne indeholde flere elementer, der i samarbejde med dig vurderes relevant.

Parterapi

Parterapi

Priser og info

Pr. samtale a 90 minutters times varighed – 1290,- kr.

Alle sessioner er af 90 minutters varighed og antal samtaler varierer efter behov.

Du og din partner er forskellige mennesker med hver jeres drømme, ønsker og behov. Har den ene det skidt, har parforholdet det også skidt, og dette har stor indflydelse på vores livskvalitet. Vi vil egentlig rigtig gerne kærligheden og hinanden, og kan i løse problemerne sammen, giver det mulighed for at få en helt anden dybde og styrke i forholdet.

Parterapi hos mig handler om at blive klogere på hinanden og sig selv. Hvorfor opstår konflikterne, hvad er det der ”trigger” os, når vi føler os talt ned til, overset eller andet? Når vi forstår vores partners reaktioner og baggrunden for dem, får vi en helt ny indsigt både i os selv, vores partner og parforholdet.

Grupper og Workshops

Grupper og Workshops

Pris for deltagelse og praktiske detaljer vil fremgå af det enkelte arrangement

Betalingsbetingelser

Kontant eller via mobilepay til 21238211 ved hver session. Du modtager efterfølgende en faktura som sendes til dig pr. mail eller sms.

Ved tilmelding til gruppeforløb/workshops, se under den enkelte aktivitet.

Ændring af en aftale

Det er gratis at ændre eller aflyse en aftalt tid indtil 24 timer før den bookede tid. Aflyses samtalen mindre end 24 timer før den bookede tid faktureres 650,- kr. Ved udeblivelse eller aflysning mindre end 4 timer før bookede tid faktureres hele beløbet.

Force majeure:

Jeg Bettina Graahede forbeholder mig retten til at ændre eller aflyse en aftale under egen sygdom eller anden uforudset hændelse.