Psykoterapeut MPF & Certificeret Stresscoach

Supervision og undervisning

Supervision og undervisning tilbydes til grupper, hvor der er brug for at understøtte den faglige udvikling og øge fokus på kvaliteten i den praktiske professionsudøvelse indenfor Jeres fagområde.

Der er mulighed for kun supervisionsforløb, ligesom der kan aftales kun undervisning indenfor specifikke relevante emner.

Supervision vil tage udgangspunkt i medbragt case, og skal give den enkelte medarbejder lejlighed til at undersøge egne arbejdsmæssige problemstillinger for at drage læring og udvikle ny forståelse og/eller kvalifikationer. Der arbejdes med reflekterende team.

Jeg har imidlertid haft stor succes med kombinerede supervisions- og undervisningsforløb, hvor der tages udgangspunkt i en aktuel problemstilling og de involverede medarbejdere. Forløbet designes efter behov og vil være en udveksling mellem supervision, at lytte til de enkelte medarbejdere omkring den aktuelle problemstilling, samt at udvikle relevant undervisning og udfærdige relevant fagligt materiale. 

Så har I en særlig udfordring i hverdagen, som måske kræver mange ressourcer og påvirker den daglige trivsel, kan jeg måske hjælpe!

Det vi forstår kan vi meget bedre handle på…
– Bettina Münster Graahede

Tidligere forløb har blandt andet bidraget til:

  • Løsning af problemstilling
  • Større forståelse og indsigt
  • Kvalificerede handlemuligheder og redskaber
  • Øget selvværd som professionelle
  • Bedre arbejdsmiljø

Forløbet aftales individuelt, målrettes og planlægges i forhold til den aktuelle problemstilling og Jeres Institution og virksomhed.

Er det noget for Jer, er I velkommen til uforpligtende at kontakte mig for nærmere aftale.

Jeg tilbyder også individuelle forløb med medarbejdere eller ledelse, foredrag og Workshop.

Psykoterapeut MPF og Certificeret Stresscoach

Bettina Münster Graahede

Min praksis ligger i hjertet af Midtjylland, tæt på Herning. Jeg har de sidste 10 år arbejdet intensivt med stresscoaching og selvudvikling og har i den forbindelse været i forløb med ganske mange mennesker og virksomheder.

Jeg arbejder professionelt, engageret og autentisk og vægter faglighed højt.

Sammen skaber vi et trygt og tillidsfuldt fundament for din videre udvikling.

kontakt

KONTAKT MIG

Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag