Psykoterapeut MPF & Certificeret Stresscoach

Erhverv

Jeg tilbyder professionel stresscoaching, supervision og undervisning til både det private erhverv og offentlige virksomheder 

Der tilbydes individuelle stressforløb med medarbejdere, foredrag og workshops endvidere supervison og undervisning for grupper. 

Supervision og undervisning

Har i brug for en effektiv professionel og struktureret indsats i forhold til en særlig problemstilling på arbejdspladsen, kan supervision og/eller undervisning være et rigtig godt valg.

Supervision og undervisning tilbydes til grupper, hvor der er brug for at understøtte den faglige udvikling og øge fokus på kvaliteten i den praktiske professionsudøvelse indenfor Jeres fagområde.

Der er mulighed for kun supervisionsforløb, ligesom der kan aftales kun undervisning indenfor specifikke relevante emner.

Supervision vil tage udgangspunkt i medbragt case, og skal give den enkelte medarbejder lejlighed til at undersøge egne arbejdsmæssige problemstillinger for at drage læring og udvikle ny forståelse og/eller kvalifikationer. Der arbejdes med reflekterende team.

Jeg har imidlertid haft stor succes med kombinerede supervisions- og undervisningsforløb, hvor der tages udgangspunkt i en aktuel problemstilling og de involverede medarbejdere. Forløbet designes efter behov og vil være en udveksling mellem supervision, at lytte til de enkelte medarbejdere omkring den aktuelle problemstilling, samt at udvikle relevant undervisning og udfærdige relevant fagligt materiale. 

Så har I en særlig udfordring i hverdagen, som måske kræver mange ressourcer og påvirker den daglige trivsel, kan jeg måske hjælpe!

 

Forløbet aftales individuelt, målrettes og planlægges i forhold til den aktuelle problemstilling og Jeres Institution og virksomhed.

 

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad I som virksomhed og arbejdsplads kunne have brug for, så vi sammen kan skabe en positiv forandring for både Jer og jeres medarbejdere. 

Stresscoaching

Ønsker  I en professionel, struktureret og effektiv indsats mod stress, eller ønsker I at forebygge stress  på arbejdspladsen, kan stresscoaching til jeres medarbejdere være et rigtig godt valg.
Individuelle stresscoachingforløb til medarbejdere.

Forløbene aftales individuelt og det samlede forløb vil almindeligvis strække sig henover et par måneder eller lidt mere. Alle sessioner er af en times varighed og antallet af sessioner kan variere efter behov.

I forløbet arbejder vi med relevante øvelser og redskaber, der alle har til formål at minimere den aktuelle stresstilstand, og i stedet arbejde henimod en hverdag i trivsel.

De Individuelle samtaler foregår i min private praksis, skulle der være brug for en anden løsning, aftales dette individuelt.

Pris pr. samtale er 850 kr. + moms. (60 minutters varighed)

Til medarbejdere der allerede er sygemeldte eller alvorligt stressede tilbydes ligeledes professionel stresscoaching med fokus på tilbagevenden i job og fastholdelse på arbejdspladsen.

Skulle der være behov for en fælles dialog omkring forløbet aftales dette individuelt.

Stresscoaching hos en certificeret stresscoach er det bedste valg, da jeg er uddannet indenfor en af de bedste behandlingsmetoder der findes.

Jeg har praktiseret stresscoaching igennem mange år indenfor beskæftigelsesområdet, og jeg ved, jeg kan hjælpe jer!

Gennem samtalerne erhverves ny indsigt i den enkeltes stress og der gives metoder til afstressning. Der opnås større bevidsthed om egne værdier, kompetencer og prioriteringer. Den enkelte får mulighed for en hverdag i bedre balance med øget arbejds- og livsglæde.

Samtaler hos mig, kan nemt bookes via min online kalender her på min hjemmeside.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad I som virksomhed og arbejdsplads kunne have brug for, så vi sammen kan skabe en positiv forandring for både Jer og jeres medarbejdere. 

Investér i en hurtig indsats til en stresset medarbejder, det kan være afgørende og forebygge sygemelding.
Foredrag

BOOK et foredrag om stress…

”Forstå stress – så kan vi bedre handle på det”.

Mit foredrag om stress giver øget indsigt i stressen og dens mekanismer, samt præsenterer relevante redskaber til forebyggelse og afstressning.  Der vil også være fokus på hvordan vi igen kan skabe trivsel i hverdagen. Varighed ca. 2,5 – 3 timer incl. pause.

Kontakt mig uforpligtende for nærmere aftale.

Professionel stresscoaching er et relevant og effektivt redskab til større arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen. Hos den enkelte medarbejder opleves øget selvtillid, motivation og optimeret evne til at strukturere arbejdsopgaver og arbejdsdag.
Workshop

En workshop balancerer mellem oplæg og praktiske øvelser, hvor deltagerne selv arbejder konstruktivt med aktuelle problemstillinger omkring stress.  Deltagerne præsenteres for viden om stress, balance mellem stress og trivsel samt større indsigt i og forståelse af egen og kollegers stress.

Workshoppen kan tilrettelægges i samarbejde med jer og jeres arbejdsplads og varighed afhænger af indholdet.

Kontakt mig uforpligtende for nærmere aftale. 

Praktisk info til erhverv

Samtalerne foregår som udgangspunkt hjemme hos mig i min praksis i Gjellerup ved Herning.

Det kan også aftales, at samtaler gennemføres i virksomheden, hvis der forfindes egnede lokaler, hvor det er muligt at gennemføre en uforstyrret coaching session. (Det kan undtagelsesvis også foregå via Skype eller telefon).

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser for virksomheder er netto 8 dage, med mindre andet aftales f.eks. ved EAN fakturering.

Der kan faktureres til EAN nummer og det er også muligt at sende faktura pr. mail.

Ændring af en aftale

Det er gratis at ændre eller aflyse en aftalt tid indtil 24 timer før den bookede tid. Aflyses samtalen mindre end 24 timer før den bookede tid faktureres 650,- kr + moms. Ved udeblivelse eller aflysning mindre end 4 timer før bookede tid faktureres hele beløbet.

Har I spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag