Psykoterapeut MPF & Certificeret Stresscoach

Det siger andre om mig

Kære Bettina!

Det glæder mig rigtig meget at du nu, efter mange opfordringer, starter som selvstændig coach og terapeut.
Nu kan du til fulde bringe dine mange faglige og personlige kompetencer i spil til glæde for dem, der møder dig. Du arbejder altid yderst professionelt, empatisk, nærværende, seriøst og ordentlig. I mødet med dig føler alle sig hørt, set og forstået – og fremfor alt inderlig beriget og opløftet.
Du kan med få ord præcist sige det, som vi andre prøver på at sige med mange ord og som vi først forstår, når du siger det.
Det er sjældent og unikt at møde en person som dig.

Kærlig hilsen

Anne-Marie / tidligere kollega.
Du sparker ikke hårdt, men du rammer godt nok præcist…
– Jesper

Jeg kender Bettina som den dejligste varme person, man kan forestille sig. Hun har humor. Hun er glad, smilende og frem for alt møder hun sine medmennesker, hvor de er. Bettina er i besiddelse af et positivt  livssyn, er utrolig empatisk og altid lyttende. Hun leder gerne på vej, hvis man mangler retning i sit liv, guider meget behageligt på vej til de næste skridt, man kan tage.
Bettina er skarp og fanger meget hurtigt de usagte ting, og holder fast i de vigtige, så man kan gå fra hende med indsigt, inspiration, fred og ro og ikke mindst med en følelse af at have fået hjælp til de næste tiltage, der skal tages.
For mig er Bettina en person, der ikke blot sætter fodspor i sandet, men vigtigst af alt sætter store fodspor i hjertet.
Jeg kan varmt anbefale Bettina.

– Agnete Jørgensen

Jeg kan varmt anbefale Bettina, hun er et varmhjertet og meget omsorgsfuldt menneske. Hun har hjulpet mig, med at se min angst i øjnene og hjulpet mig med at overvinde den. Hun har givet mig gode redskaber, så jeg i dag kan leve livet fuldt ud 🙏

Mvh Connie