Psykoterapeut MPF & Certificeret Stresscoach

Parterapi

Vi oplever store krav i hverdagen og det kan være svært at indfri dem alle. Der er flere roller der skal udfyldes, og det bliver vi alle sammen udfordret i. Vi skal være forældre, pleje karrieren og har måske urealistiske forventninger, bagage fra barndommen og stress i hverdagen, der alt sammen gør at vi møder hinanden med højt hævede forsvarsparader, der i den grad kan true parforholdet, og få os til at glemme det, vi engang faldt for. Her kan parterapi være nyttigt.

Du og din partner er forskellige mennesker med hver jeres drømme, ønsker og behov. Har den ene det skidt, har parforholdet det også skidt, og dette har stor indflydelse på vores livskvalitet. Vi vil egentlig rigtig gerne kærligheden og hinanden, og kan i løse problemerne sammen, giver det mulighed for at få en helt anden dybde og styrke i forholdet.

Parterapi forløb

Parterapi hos mig handler om at blive klogere på hinanden og sig selv. Hvorfor opstår konflikterne, hvad er det der ”trigger” os, når vi føler os talt ned til, overset eller andet? Når vi forstår vores partners reaktioner og baggrunden for dem, får vi en helt ny indsigt både i os selv, vores partner og parforholdet.

Parterapi kan således være med til, i finder en tryg og bedre måde at tale og være sammen på, så i begge føler jer mødt, respekteret og forstået.

Jeg har stor respekt for, at det kan være sårbart og måske føles grænseoverskridende, at lukke op ind til jeres private sfære. Det er derfor vigtigt, at det er jer der sætter dagsordenen og tempoet, og ikke mindst træffer jeres egne beslutninger.     

Så oplever i…

  • At det er svært at kommunikere sammen.
  • At hverdagen er fyldt med konflikter.
  • At I ikke længere kan mærke hinanden.
  • Sex og nærvær er blevet mindre og mindre.
  • Tillidsbrud og/eller utroskab.
  • Tvivl om I skal fortsætte samlivet.
  • Lyst til at udvikle forholdet.

Vil I forandre og udvikle jeres parforhold, kan parterapi være noget for jer.

Det er muligt…

At få en bedre relation til hinanden.

At blive bedre til at kommunikere sammen.

At opnå større selvindsigt og forståelse for hinanden.

At finde afklaring.

At opnå større livskvalitet og kærlighed i hverdagen.

Livet giver dig, hvad du har modet til at bede om
Oprah Winfrey

Der er forskel på hvor lang tid et parterapeutisk forløb strækker sig over, det vil altid afhænge af jeres aktuelle problemstillinger. I skal som minimum forvente 3 samtaler, og for nogle par vil det være et forløb over en længere periode selvfølgelig afstemt med jer.  

Når I går i parterapi hos mig, kan i ikke samtidig have individuelle forløb hos mig.

Parterapi

Psykoterapeut MPF og Certificeret Stresscoach

Bettina Münster Graahede

Min praksis ligger i hjertet af Midtjylland, tæt på Herning. Jeg har de sidste 10 år arbejdet intensivt med stresscoaching og selvudvikling og har i den forbindelse været i forløb med ganske mange mennesker og virksomheder.

Jeg arbejder professionelt, engageret og autentisk og vægter faglighed højt.

Sammen skaber vi et trygt og tillidsfuldt fundament for din videre udvikling.

kontakt

KONTAKT MIG

Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag

Book en tid hos mig og få mulighed for den forandring I har brug for.