Psykoterapeut MPF & Certificeret Stresscoach

Om mig

Her er lidt info om mig. Jeg har de sidste 10 år arbejdet intensivt med stresscoaching og selvudvikling, og i den forbindelse været i forløb med ganske mange mennesker og virksomheder.

Jeg arbejder professionelt, engageret og autentisk. Jeg vægter faglighed højt og har flere uddannelser bag mig samt en bred erfaring. Jeg mener at kunne skabe et empatisk og tillidsfuldt rum, hvor etik og ærlighed er i højsædet, dette så der skabes et trygt fundament for din videre udvikling. Min store erfaring med samtaler og mennesker, gør mig i stand til at møde dig ret præcist og udfordre i det tempo, du kan være med til. Jeg møder dig altid hvor du er, og er ligetil i min tilgang til dig.

Jeg arbejder ikke kun ud fra èn bestemt teori eller metode, men har adskillige redskaber og faglig indsigt nok til, at finde dét der giver mening i din situation, og guide dig igennem til en bedre trivsel.

Livet har mange nuancer, det har mit også haft. Jeg har selv oplevet stress på krop og sjæl, og været udfordret i hverdagen og på min trivsel.  Jeg er kommet godt igennem det hele, ikke mindst fordi jeg har haft gode mennesker omkring mig og fået den rigtige hjælp, også til at turde finde mig selv. Måske har du brug for noget lignende, så er du altid velkommen her.

Jeg følger naturligvis Dansk Psykoterapeutforenings regler om etik og tavshedspligt.

Det vi forstår kan vi meget bedre handle på…
Bettina Münster Graahede
Baggrund

I kender mig måske fra CEB, nu Sygefravær og Jobfastholdelse Herning Kommune, hvor jeg de sidste 10 år har arbejdet som coach. Her har jeg haft flere hundrede forløb om året med udgangspunkt i stress og selvudvikling/karriereudvikling og ofte i samarbejde med arbejdsgiver eller virksomhed især omkring forebyggelse og fastholdelse i job.

Certificeret Psykoterapeut uddannet ved S.I.F. Systemisk Institut for Familieterapi.

Uddannelsen er integrativ med hovedvægten lagt på det systemiske og narrative univers, og fokus på individuel, par og familieterapi samt egenterapi og supervision.

Certificeret stresscoach fra Forebyg stress Aps ved Bjarne Toftegård.

Uddannelsen giver mulighed for at tilbyde stresscoachingforløb ud fra Forebyg stress modellen. Modellen er gennemarbejdet og afprøvet med stor succes, og Bjarne Toftegård er en af Danmarks førende indenfor stresscoaching.

Uddannet indenfor Compassion Focused Therapy ved Psykolog Anne Dorthe Hasholt.

Compassion Focused Therapy er udviklet af den Britiske kliniske psykolog Paul Gilbert, og er en metode til at opnå større tilfredshed med dig selv og dit liv.

Uddannet Socialrådgiver ved Den Sociale Højskole i Århus.

Har erfaring  indenfor  mange fagområder bl.a. Kræftens Bekæmpelse, børn og unge, socialrådgiver på sygehusene, nøgleperson på handicapområdet, beskæftigelsesområdet  mv.

Psykoterapeut MPF og Certificeret Stresscoach

Bettina Münster Graahede

Min praksis ligger i hjertet af Midtjylland, tæt på Herning. Jeg har de sidste 10 år arbejdet intensivt med stresscoaching og selvudvikling og har i den forbindelse været i forløb med ganske mange mennesker og virksomheder.

Jeg arbejder professionelt, engageret og autentisk og vægter faglighed højt.

Sammen skaber vi et trygt og tillidsfuldt fundament for din videre udvikling.

kontakt

KONTAKT MIG

Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag